Πρόσβαση στο νησί της Σκιάθου

Με Αεροπλάνο

Καθημερινές πτήσεις της Olympic Air το καλοκαίρι απ' την Αθήνα και 2-3 φορές την εβδομαδιαίως το χειμώνα με διάρκεια πτήσης 35 λεπτά. Από το διεθνές αεροδρόμιο της Σκιάθου μέχρι την πόλη η απόσταση είναι 3 χιλιόμετρα όπου φθάνει κανείς με ταξί. Η Σκιάθος συνδέεται με πυκνές πτήσεις Charters με πολλές πόλεις της Ευρώπης από το Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο.

Με Ιπτάμενα Δελφίνια ή Καταμαράν

Από τον Άγιο Κωνσταντίνο για Σκιάθο με ανταπόκριση απ' την Αθήνα (Σύνταγμα). Διάρκεια ταξιδιού 1,20 ώρες. Απ' το Βόλο το ταξίδι διαρκεί 1,15 ώρες, με ανταπόκριση πολλές φορές την ημέρα. Από Θεσσαλονίκη υπάρχει καθημερινή ανταπόκριση κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Με Πλοίο

Από τον Άγιο Κωνσταντίνο καθημερινώς το καλοκαίρι με ανταπόκριση από την Αθήνα (Π. Κάνιγγος) και η διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 ώρες. Από το Βόλο καθημερινώς χειμώνα-καλοκαίρι με διάρκεια ταξιδιού 2,30 ώρες. Από Θεσ/νίκη 3 φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Η μετακίνηση στο νησί

Πυκνά δρομολόγια λεωφορείων συνδέουν την πόλη με τις μαγευτικές παραλίες της Σκιάθου και το ιστορικό μοναστήρι του Ευαγγελισμού. Επίσης ταξί μπορούν να σας μεταφέρουν όπου επιθυμείτε. Στις πανέμορφες παραλίες της Σκιάθου μπορείτε να φτάσετε καθημερινά και με οργανωμένες εκδρομές με καραβάκια. Μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκινήτο ή μοτοποδήλατο για να απολαύσετε το εσωτερικό του νησιού, που είναι δασοσκέπαστο και διασχίζεται από πανέμορφες ρεματιές.

TOP